Ostatnio zauwa¿y³am, ¿e nasze znajomo¶ci miêdzyklasowe troszkê szwankuj±.. i naprawdê ma³o siê znamy ; ) Jedynie powierzchownie.. Z tego wiêc powodu, za³o¿y³am sobie ten topic, bo to ani nikomu nie zaszkodzi, a mo¿e siê kiedy¶ przyda..? Wiêc mo¿e ja zacznê..
Jak wiêkszo¶ci wiadomo, nazywam siê Paulina. Jakie¿ ohydne imiê.. A raczej zdrobnienie takowego imienia. Ale wiadomo jak jest - ró¿nie zdrobnienie brzmi, zale¿y w czyich ustach. A ja jeszcze siê nie spotka³am, ¿eby "Paulinka" dobrze siê prezentowa³o.. raczej jak rU$$hoFFa landryna, któr± w ¿adnym wypadku nie jestem. I emo te¿ nie jestem, broñ Bo¿e. Jakby okre¶li³a moja kumpela, jestem.. turbo ptysiem! Dla wyja¶nienia - cz³owiek, który s³ucha niemal wszystkich gatunków muzyki.. w moim przypadku nie s³ucham jazzu, metalu i techna. Za¶ najbardziej lubiê poezjê ¶piewan±, jak± naprawdê ma³o kto zna.. Ale je¶li kogo¶ to by zainteresowa³o, to polecam moje najukochañsze Stare Dobre Ma³¿eñstwo : ). Next. Có¿, mo¿e tak: wiecznie zwariowana, wci±¿ u¶miechniêta, przepadaj±ca za polskim - a raczej za pani± Sobczyk, z marzeniami, o jakich ciê¿ko nawet my¶leæ, nie mówi±c ju¿ o spe³nieniu, niezwyk³a, g³upia, niedba³a i leniwa, obecnie tak¿e z³amana emocjonalnie. Niegdy¶ zarabiaj±ca na swoje utrzymanie robieniem szablonów na blogi, lecz troszkê wysz³o za ma³o op³acalne i obecnie moim ¼ród³em gotówki zosta³a oczywi¶cie mama, stomatolog. Skoro¿ ju¿ jeste¶my przy rodzinie, to wychowujê siê w zupe³nie por±banej i nienormalnej. 3/4 rodziny to lekarze. 1/4 - nauczyciele. Tragedia po prostu! I w³a¶nie dlatego chcia³abym zostaæ aktork±..
Je¿d¿ê konno od 7 roku ¿ycia. Od pewnego czasu mam przerwê, ale.. zamierzam wróciæ do treningów i w wakacje zdaæ w koñcu br±zow± odznakê. Dla niewtajemniczonych - br±zowa odznaka to co¶ takiego jak karta rowerowa.. Có¿ jeszcze.. ach tak, jestem harcerk±. Ha, ha, ¶mieszne, napraawdê.. No, ale nie tak± zwyk³±! Wodn±! Jakby co¶, to zbiórki odbywaj± siê w pi±tek w naszej szkole o godzinie szesnastej, ale przykro mi, Panowie, wstêp tylko dla dziewczyn ; )
Za¶ wracaj±c do moich komputerowych zainteresowañ i nie tylko, to odk±d przeczyta³am po raz pierwszy W³adcê Pier¶cieni, uwielbiam fantasty! Po prostu w niemal ka¿dej postaci - ksi±¿ki, gry, filmy. Wszystko, niemal¿e. Nawet na internecie siedzê po uszy zakopana w fantasty - mo¿e niektórzy graj± w Vallheru..? Nie s±dzê, ale ja w³a¶nie gram.. Niesamowite, jak cz³owiek mo¿e zmieniaæ siebie i postacie którymi gra..
Tzw. Drugie ¿ycie, czyli Second Life.. to ma dwa znaczenia
Dziêkujê za uwagê, Gruszka.
PS. Zgadujê, ¿e nikt nie wie sk±d ta ksywka.. ale takie sekrety to tylko dla wybrañców ^.^ Ale¿ siê rozpisa³am..